Reteta pentru: Mic dejun

- Vasele de ceramică se ung cu unt.
- Kaizerul se taie fâşii şi se pune la baza vaselor.
- Frunzele de ceapă verde se taie mărunt şi se presară peste kaizer.
- Se sparg câte două ouă în fiecare vas și se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.
- Se presară deasupra caşcaval ras, apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute.
- Se serveşte imediat cu topping de ceapă verde.

- 4 ouă
- 150 grame kaizer
- 200 grame cașcaval
- Frunze de ceapă verde
- Sare
- Piper
- Nucșoară
- Unt pentru uns
Sursa retetei/foto:http://www.delicatesa.ro/retete/oua-ochi-cu-kaizer-la-cuptor-2609
Alte retete delicioase

Coaste de porc la cuptor
Coastele de porc sunt definitia unei fripturi aromate si gustoase.
Citeste intreaga reteta
Piept de porc la cuptor
Rețetă culinară pe cât de simplă pe atât de savuroasă!
Citeste intreaga reteta
Drob de porc
O rețeta simplă pentru drob de porc numai bun pentru masa de Paște!
Citeste intreaga reteta